Trubarjeva domačija

KULTURNI BAZAR 2017

Bazar 2017 bener 2017 KB 600x120

Tudi v letu 2017 bo Trubarjeva domačija s svojimi sodelavci sodelovala na Kulturnem bazarju, na prireditvi, kjer predstavlja svojo ponudbo za otroke in mladino več kot 300 kulturnih ustanov iz vse Slovenije.

Potekal bo v četrtek, 30. marca 2017 od 9. do 18. ure v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Trubarjeva domačija se bo predstavljala v okviru predstavitve slovenskih muzejev in galerij, kulturna dediščina in vizualne umetnosti. Na razstavnem prostoru bo sodelovala v dveh sklopih, v kabinetu čudes s prvo slovensko knjigo in žagarskim orodjem ter na muzejski degustaciji, kjer bo svoje knjigoveške delavnice predstavljal zavod Parnas.

Kulturni bazar je tradicionalno zasnovan kot oblika strokovnega usposabljanja za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, za strokovne delavce širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine, ter za študente. Udeležba na strokovnem usposabljanju je za vse brezplačna, nujna pa je e-prijava, ki je mogoča do 15. marca 2017. Program in e-prijavnica sta na voljo na spletni strani www.kulturnibazar.si.

Vabljeni!

Občina Velike Lašče – Trubarjeva domačija

Program kulturnega usposabljanja: http://www.kulturnibazar.si/data/upload/Kulturni_bazar_2017_program_strokovnega_usposabljanja.pdf

Vabilo na strokovno usposabljanje: http://www.trubarjeva-domacija.si/images/KB2017_vabilo-strokovno-usposabljanje.pdf